Jump to content
Sign in to follow this  
Kdotman

Crossfire stopped Working

Recommended Posts

Well I managed to get crossfire working momentarily by using the skyrim TESV.exe crossfire profile in Radeon Settings. How ever upon restarting my computer, the profile no longer utilizes my second gpu and I'm back to getting less than 30 fps! Happy to post log files etc, but not sure how to access them. Any help would be appreciated as its past the 15th now and I honestly want too get stuck in!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you check ingame the gpu load on both cards?

SLI is stil working for me, i dont know much about crossfire.

 

Edit: Lets hope some crossfire users will help you soon then, what cards do you have btw?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you check ingame the gpu load on both cards?

SLI is stil working for me, i dont know much about crossfire.

 

Yes using Msi After burner in game display. Updated and reinstalled to make sure its working correctly. MSI after buner is definitely working correctly as it shows both gpu's under load when in other games.

 

Edit: AMD Radeon R9 295 X2

 

Edit: Updated to latest driver but still no change. 18/12/2015

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×