Jump to content
sgtcaboose

What FPS do you get playing Squad with your rig?

Recommended Posts

Ok then I see. ;) I also want a G-Sync :p

But it's still too much vram for the card to handle. :p :)

Yeah sure, it might only use 5500 mb Mac on the Vram but it still better than being vram limited especially when I only have 8gb of ramen DDr4

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 30-40
CPU: FX 8350 4GHZ
GPU: MSI R9 390X 
RAM: 8GB DDR3 1600
Res: 1920X1080 144Hz
Settings: Running Everything Maxed Out except for AA which is Turned Off

The 30fps happens when server goes around 60-70 players. My CPU usage seems quite low. I feel with optimization the game will be using my cpu a bit more :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 20 - 30 (when someone speaks 7 -.- )
CPU
: FX 6300 OC 4.4GHz
GPU: MSI R9 380 4GB
RAM: 16GB 1866
Res: 1920x1200
Settings: EPIC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test made in training map (i will update later when play on a full server).

FPS: 45/65 - 30 if i go into smokeCPU: i7-4790k 4GHzGPU: Sapphire Tri-X R9 290 4GB OCRAM: Kingston HyperX 32GB 1600MHzRes: 1080pSettings: look at screen below

xJbBKE4.jpg

 

EDIT:

 

The same in a server with 50 peoples.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 20 - 40 (last night intermittently 6-15 on LOW settings)
CPU: FX 8350 @ 4.4GHz 
GPU: EVGA GTX770 4GB
RAM: 8GB 1866 
Res: 1920x1080
Settings: EPIC...usually

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 20 - 30 (when someone speaks 7 -.- )

CPU: FX 6300 OC 4.4GHz

GPU: MSI R9 380 4GB

RAM: 16GB 1866

Res: 1920x1200

Settings: EPIC

im just curious, did you try turning off the radio filter in the audio settings.

i heard it helped some guys

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

FPS: 40ishCPU: i7 2700k @ 4.3GHzGPU: MSI 980ti 6GBRAM: 24GB DDR3 1333MHzRes: 1080pSettings: Epic, except FXAA turned off and scaling at 100%

Settings: 

pblHrWw.png

 

 

 

 

 

details of framerate and other fun things:

wPbXXOl.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

FPS: between 30 and 60 
CPU: i5 2500k @ 3.9 Ghz 
GPU: AMD r9 380 4 GB 
RAM: 16 GB 
Res: 1920 x 1200 
Settings: Epic, except for shadows which are on medium. 100 % resolution scale and 4x MSAA. 

 

It doesn't matter much which settings I choose, or whether I disable MSAA or whatever: my FPS never goes higher than 60, but is mostly around 40-50 FPS. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: min 47 max 70 (on 50-60 player servers)
CPU
: 2500k 4.5GHz
GPU: GTX970 1450MHz
RAM: 8GB 1333 
Res: 1920x1080
Settings: EPIC, postprocessing low, AA turned off, 200% resolution scale

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason my buddy doesn't wanna create an account on here, but I guess I'll post for him to help some people out.

FPS: 42min ||  54avg ||  83fps max || (Minimum was in smoke in fools road forest, and maximum was looking up in the sky.)

CPU: i5 4690k @3.9ghz (overclocked)

GPU: GTX 970 4gb TI

RAM: 16 GB DDR3 1600

Resolution: 1920x1080

Settings: Epic no AA though.

 

He says it runs very well on full servers, and even runs better on less than 50 servers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 15-25 on fools road.......................  25-45 desert maps 
CPU
: Intel® Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz
GPU: radeon 6700 
RAM:  8192MB RAM
Res: 1400x900
Settings: mixed/low

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 32-52
CPU: AMD FX-8350
GPU: EVGA 760 GTX 4GB
RAM: 16GB DDR3 Dual Channel 1333Mhz
Res: 1920x1080
Settings: Epic (or low, doesn't change anything)

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 38-65 on full servers (mostly between 40 and 50 though)

CPU: i5 2500K @ 3,33Ghz

GPU: Palit GTX970 Jetstream

RAM: 16GB DDR3 Dual Channel 1333Mhz

Res: FullHD

Settings: Epic (except MSAA off and FXAA high)

 

I am going to try with MSAA and no FXAA today, because I don't think it will reduce the FPS very much. Both the CPU and GPU are much below 100% load, CPU mostly between 35-60%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 15-30
CPU: Athlon X4 760K
GPU: Gigabyte R9 270 2GB OC
RAM: 8Gig DDR3
Res: 1920X1080 Fullscreen
Settings: Low settings produce relatively stable framerates; Epic settings (the ones the game defaulted to) result in stuttering especially when moving the camera quickly

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 45-50
CPU: i7 5930K
GPU: Slì GTX980Ti Hybrid 
RAM: 16 gig DDR4 
Res: 3440x1440 Fullscreen
Settings: Epic settings, but it seems the same with other settings..with gsync enable i lost 10 fps 

 

Later I'll try with the SLi fix posted in the other thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 27
CPU: FX 8350
GPU: GTX 980
RAM: 16GB
Res: 1920x1080
Settings: high/low doesn't change anything) 

Get 80 fps alone on a map.but 27 on a 72 player map

Share this post


Link to post
Share on other sites
FPS: 35-45CPU: I7 3770GPU: GTX 970RAM: 16 gig Res: 1080p Settings: Epic (Feel like I should be getting more...)

Crank it up to 4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 55-60fps on a full  60 player server

CPU: [email protected]

GPU: GTX690 - SLI working

RAM: 16GB

Res: 1080p

Settings: all epic - shadow high - SMAA 4x

 

May I ask what SLI Profile you are using?
I am running in a similar system with much poorer results
 
FPS: 15-30 FPSCPU: i7 4700MQ (2.40 GHz)GPU: GTX750m x 2 in SLI @2GB VRAM RAM: 8GBRes: 1920x1080Settings: Medium
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

FPS: 45-70
CPU: i5 6400 2.7 ghz
GPU: GTX 960 2gb
RAM: 8 gb
Res: 1920x1080
Settings: All on Epic, except for reso scale which is at 100 and the shadows are completely off, anti aliasing on high not temporal

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

May I ask what SLI Profile you are using?
I am running in a similar system with much poorer results
 
FPS: 15-30 FPSCPU: i7 4700MQ (2.40 GHz)GPU: GTX750m x 2 in SLI @2GB VRAM RAM: 8GBRes: 1920x1080Settings: Medium
 
 

 

Here you can find my screenshots i used the Bits form that same thread: http://forums.joinsquad.com/topic/3145-unofficial-sli-configuration-for-squad/?p=132223

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tested my performance on the training range map, because I get the RAM crash when I try to load other maps for some reason

FPS: 30 (in smoke) - 65 (standard) - 70 (max)
CPU: Intel Core i5-4570 @ 3.20GHz
GPU: NVidia Geforce GTX 760
RAM: 8GB (2 x 4GB) Crucial Ballistix DDR3L-1600
RES: 1920 x 1080
SETTINGS: Medium (with Post Processing on high, AA off)

Really good performance in my opinion, only problem is the RAM issue when loading servers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×