Jump to content
Sign in to follow this  
whattheface

Pixelated textures/objects at distance

Recommended Posts

I haven't played squad in a few days, but I logged back on today and my game felt different. Most noticeably trees, their leaves, are incredibly pixelated, however it seems most objects are suffering from some sort of pixelation or broken AA maybe as edges sort of flicker too. I'm not sure why this is, I haven't changed anything as I haven't played or been on my pc in a few days. I've tried cycling through all the graphics settings, resetting my cache both in game and manually, i updated video drivers, and I've tried manually changing settings from the "usergamesettings" document. Additionally, while trying to fix this issue, I've noticed that running benchmark is actually quite disastrous. It'll drop my resolution to what feels like 540p and trying to switch everything back up wont fix it.

 

It makes seeing things at distance very difficult. Additionally, on the test range, it makes it so signs arent readable until im next to them. That didn't use to be the case. Has anyone else run into this? I'm pretty sure this has happened to me once or twice before, probably years ago when squad was a baby.

Edited by whattheface

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Thegreenzzz said:

I feel like it’s always been this way

Nahhhhh... I get it, squad is bad, squad looks bad. Seriously i think my AA broke. FXAA is incredibly jagged and TAA is so fkn blurry. For months before i was sitting in a sweet spot right in the middle and now all of a sudden everything looks crazy. I did a fresh install too and it still looks broken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, whattheface said:

Nahhhhh... I get it, squad is bad, squad looks bad. Seriously i think my AA broke. FXAA is incredibly jagged and TAA is so fkn blurry. For months before i was sitting in a sweet spot right in the middle and now all of a sudden everything looks crazy. I did a fresh install too and it still looks broken.

Huh, I don’t really know how to help, hopefully a dev notices

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×