Jump to content
Snailer

No more mouse cursor available after the last update (v13)

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello there!

Since the last update (v13) I have experienced a problem which never left me, and it’s the disappearance of the mouse cursor right after I start the game, no matter what settings or which screen I use.

The only solution for me is to set the game on borderless or windowed, but since it’s unplayable with those settings (25-30 FPS drop) for me, I had to report this problem.

I have already checked the integrity via Steam, uninstalled, downloaded and reinstalled the game twice, but there was no difference in the problem.

I hope to find a solution as soon as possible, in the meantime, I thank everyone who will help me.

 

 

These are my specifications

OS:  Windows 10 Pro 10.0.17763 Build 17763

CPU: i7-7700K @ 4.20GHz

GPU: Nvidia GTX 1060 6GB, driver 430.39 (latest stable)

RAM: 32GB DDR4 

Two Monitors @4K, only one is used to play, usually in 2K resolution.  

 

Thanks again

 

Edited by DoctorSnailer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have any resolution scaling going on in windows? Like for the screen or text?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Negative. 

Just to let you know: "deactivating" the second monitor solves the problem. (It's not a solution, imho)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Couple of things to try:


First, it was a big update, so clearing your cache and verifying your files might be a good thing to do: https://offworldindustries.zendesk.com/hc/en-us/articles/115002768887-How-to-manually-clear-your-user-settings-cache

 

Next, given that it sounds vaguely resolution related, I might recommend this: https://offworldindustries.zendesk.com/hc/en-us/articles/115000076393-Resolution-Problems

 

Lastly, we have [email protected] available for further assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, DoctorSnailer said:

Negative. 

Just to let you know: "deactivating" the second monitor solves the problem. (It's not a solution, imho)

 

Squad's like an old car, you have to know its quirks to operate it :P.

 

Glad that you found a form of fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 08/05/2019 at 6:14 PM, Gatzby said:

Couple of things to try:


First, it was a big update, so clearing your cache and verifying your files might be a good thing to do: https://offworldindustries.zendesk.com/hc/en-us/articles/115002768887-How-to-manually-clear-your-user-settings-cache

 

Next, given that it sounds vaguely resolution related, I might recommend this: https://offworldindustries.zendesk.com/hc/en-us/articles/115000076393-Resolution-Problems

 

Lastly, we have [email protected] available for further assistance.

Thanks for your help!

First, as I already said, it's been done and nothing changed.

 

I'm not on my pc right now, but I will try the second fix in the days to come.

 

Playing Mordhau, I discovered the same identical bug: I believe it should be fair to say that this problem is on the Unreal Engine side, will you be able to report it to the official UE support or do you want me to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×