Jump to content
Sign in to follow this  
Lt.Cournoyer

No server show up when I do update server list

Recommended Posts

Hello,

 

 

Well, I booted my game today like pretty much any other days.  However, when I click on server browser and I click on "Update server list", nothing appear.

 

It does try to load something but nothing...

 

I restarted Squad but nothing either :/.

 

Are you guys updating the servers?

 

Thx for prompt answers!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the founder pack. I should have the access do I!?

 

 

I have the Closed Pre-Alpha Acess, Closed Alpha Acess and Steam early access....

Share this post


Link to post
Share on other sites

The play sessions only last for the weekend with Friday and Saturday alternating.


The play sessions only last for the weekend with Friday and Saturday alternating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please use the search function. :)

http://forums.joinsquad.com/topic/3266-cannot-log-in/

 

1st weekend = Friday, Saturday, Sunday (July 24-26)

2nd weekend = Saturday, Sunday, Monday (Aug 1-3)
3rd weekend = Friday, Saturday, Sunday (Aug 7-9) *I'm really looking forward to the short 3-day wait weeks. The devs might not be lol
4th weekend = Saturday, Sunday, Monday (Aug 14-16)
5th weekend = Friday, Saturday, Sunday (Aug 22-24)
6th weekend = Saturday, Sunday, Monday (Aug 28-30)

***subject to change based off the game development process***

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the founder pack. I should have the access do I!?

 

 

I have the Closed Pre-Alpha Acess, Closed Alpha Acess and Steam early access....

 

You're just now getting around to joining up? You've missed two great weekends! Hope to see you next weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This CPA is going to fly so fast ... we are approaching Close Alpha we the speed of light :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excited for Next weeks Session! Maybe the Performance issue won't be a problem in the next build! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×