Jump to content
Sign in to follow this  
pump_action_facial

server closed connection

Recommended Posts

same here, and sometimes straight to desktop.  in 4 days 20 times

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting this too. Have tried turning off founder skins, reinstalling.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  1. I find this happens to me more when I am in a vehicle alone. I have also seen a lot of abandoned vehicles near main which I suspect is for this exact reason.
  2. Seems to effect people with unstable connections more.

Anyone able to confirm any of the above? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/6/2019 at 2:19 PM, suds said:
  1. I find this happens to me more when I am in a vehicle alone. I have also seen a lot of abandoned vehicles near main which I suspect is for this exact reason.
  2. Seems to effect people with unstable connections more.

Anyone able to confirm any of the above? 

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 06/03/2019 at 8:19 AM, suds said:
  1. I find this happens to me more when I am in a vehicle alone. I have also seen a lot of abandoned vehicles near main which I suspect is for this exact reason.
  2. Seems to effect people with unstable connections more.

Anyone able to confirm any of the above? 

I have a very stable connection, but I think you're onto something with vehicles. Every time this has happened to me was while I was driving. I had a passenger, though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×