Jump to content
0AKSTER

[Frequent] Stuck/Freeze at Loading Screen v12 before/after hotfix

Recommended Posts

Hello

Last two night I had play some squad v12, everything look good except few stuttering then and there. But my major problem is when I try to connect to game server, my computer tend to stuck and sometime will restart itself(very rarely)

 

This are thing that I already try:

1. Uncheck full texture cache

2. clear caching

 

After V12 hotfix yesterday the problem still persist maybe I can send some logs or screenshot of my systems for troubleshooting?

thank you in advance

 

here's my spec:

OS: Windows 8.1 - 64 bits

CPU: I5-4420

RAM: 8GB

VGA: GTX 1060 with 6GB ram

HDD-SSD: Squad install on SSD(can't remember the model name)

PSU: Jaguar 750+

Share this post


Link to post
Share on other sites

***************************************************

PROBLEM SOLVED NOW WITH ALPHA 12.1 PATCH

***************************************************

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, 0AKSTER said:

***************************************************

PROBLEM SOLVED NOW WITH ALPHA 12.1 PATCH

***************************************************

 

 

Good to hear it's fixed for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×