Jump to content
Sign in to follow this  
KG_Crispy

Can't find my server in Server Browser

Recommended Posts

I set up a custom server based on the guide on the Wiki. I'm using a virtual private server hosted by Vultr. I am able to direct connect to my server and play using this command--

start steam://rungameid/393380/ +connect 144.202.90.195:7787

However the server is not showing up in the Squad in-game server browser. The server's name is simply, "[KG]". It is unlicensed, so I am looking on the Custom section of the in-game browser.

 

2qbNwzO.jpg

 

Here is my Server.cfg file. The directive I assume is what gets my server to show up in the Server Browser is 'ShouldAdvertise' which is already set to 'true'.

ServerName="[KG]"
MaxPlayers=20
NumReservedSlots=2
IsLANMatch=false
ShouldAdvertise=true
NumPlayersDiffForTeamChanges=3
AllowTeamChanges=true
PreventTeamChangeIfUnbalanced=true
EnforceTeamBalance=true
RejoinSquadDelayAfterKick=180
RecordDemos=false
ServerMessageInterval=300
VehicleClaimingDisabled=true

// Forced on for Licensed servers (Only OWI staff & qa are admins)
AllowCommunityAdminAccess=false

// Forced on for Licensed servers (Only OWI devs)
AllowDevProfiling=false

// ForceNonSeamlessTravelIntervalSeconds=43200 // 1 day

 

What can I do to troubleshoot this further?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured it out. The Custom Servers tab only shows populated servers. I just had to tick the checkbox in the filters screen that would show empty servers, and then I could see my server in the list.

 

asr3qkN.jpg

Edited by KG_Crispy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×