Jump to content
MeephZ

CTD while opening the game

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi, I bought a new laptop which is better than my desktop(config at the end of the thread), I can play well at my desktop, but my game can't even launch, someone can help me?

 

log: https://pastebin.com/j6HscP3S

 

Desktop: FX6300

12GB RAM

GT 1030

990FXA-UD3

 

Laptop

Acer VX5

i5 7300HQ

GTX 1050

8GB RAM

 

Any help will be welcome.

Edited by MeephZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

[2018.08.05-21.36.05:999][  0]LogD3D11RHI: D3D11 adapters:
[2018.08.05-21.36.07:777][  0]LogD3D11RHI:    0. 'NVIDIA GeForce GTX 1050' (Feature Level 11_0)
[2018.08.05-21.36.07:778][  0]LogD3D11RHI:       4021/0/4030 MB DedicatedVideo/DedicatedSystem/SharedSystem, Outputs:1, VendorId:0x10de
[2018.08.05-21.36.08:558][  0]LogD3D11RHI:    1. 'Intel(R) HD Graphics 630' (Feature Level 11_0)
[2018.08.05-21.36.08:558][  0]LogD3D11RHI:       128/0/4030 MB DedicatedVideo/DedicatedSystem/SharedSystem, Outputs:0, VendorId:0x8086
[2018.08.05-21.36.08:638][  0]LogD3D11RHI:    2. 'Microsoft Basic Render Driver' (Feature Level 11_0)
[2018.08.05-21.36.08:638][  0]LogD3D11RHI:       0/0/4030 MB DedicatedVideo/DedicatedSystem/SharedSystem, Outputs:0, VendorId:0x1414
[2018.08.05-21.36.08:638][  0]LogD3D11RHI: Chosen D3D11 Adapter: 0
[2018.08.05-21.36.08:750][  0]LogD3D11RHI: Creating new Direct3DDevice
[2018.08.05-21.36.08:752][  0]LogD3D11RHI:     GPU DeviceId: 0x1c8d (for the marketing name, search the web for "GPU Device Id")
[2018.08.05-21.36.08:752][  0]LogWindows: EnumDisplayDevices:
[2018.08.05-21.36.08:753][  0]LogWindows:    0. 'Intel(R) HD Graphics 630' (P:1 D:1)
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogWindows:    1. 'Intel(R) HD Graphics 630' (P:0 D:0)
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogWindows:    2. 'Intel(R) HD Graphics 630' (P:0 D:0)
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogWindows: DebugString: GetVideoDriverDetailsInvalid PrimaryIsNotTheChoosenAdapter GetVideoDriverDetailsInvalid PrimaryIsNotTheChoosenAdapter GetVideoDriverDetailsInvalid PrimaryIsNotTheChoosenAdapter FoundDriverCount:0 
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogD3D11RHI:     Adapter Name: NVIDIA GeForce GTX 1050
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogD3D11RHI:   Driver Version: Unknown (internal:Unknown, unified:Unknown)
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogD3D11RHI:      Driver Date: Unknown
[2018.08.05-21.36.08:754][  0]LogRHI: Texture pool is 1361 MB (70% of 1945 MB)

 

Make sure to run Squad with 1050m not integrated graphics 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svwvu3b.png 

I already set to run with GTX 1050, my last 6 hours was trying to fix this, seems like Conan Exile has de same problem, both Squad and Conan are set to run with GTX1050 but seems the Windows are ignoring this.

Btw, sorry my bad english, and yep, my screenshot are in portuguese but you can see that its using GTX 1050 already

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×