Jump to content
Sign in to follow this  
Minipops

Key Binds Issues

Recommended Posts

I have a friend who i am introducing to Squad and he prefers to use his arrow keys and bind everything to the right side of his keyboard. However, he seems to be having an issue with keys on the right side such as the delete key and his number pad keys not binding when he selects them. So he wants to bind free look to his delete key and goes through the steps of left clicking on the bind and selecting his key. In doing that, where normally the keys name would be displayed indicating the newly bound key, his simply says "none" after attempting numerous times. Can anyone offer any insight into this issue?? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Minipops said:

Can anyone offer any insight into this issue??

Insight? - not really.

But maybe a workaround.

 

it should be possible to change the keyboard layout in the input.ini with a text editor.

%localappdata%\Squad\Saved\Config\WindowsNoEditor\input.ini

 

maybe helpful:

https://wiki.unrealengine.com/List_of_Key/Gamepad_Input_Names#Keyboard

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you're trying to bind in a non-English language, you may have to switch to English, rebind, and then switch back. There's a known bug with localization that's causing this, but the workaround should help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Frinz said:

Whats wrong with wasd?

nothing, other than he's been gaming with arrow keys for 17 years and is comfortable that way

16 hours ago, beginna said:

Insight? - not really.

But maybe a workaround.

 

it should be possible to change the keyboard layout in the input.ini with a text editor.

%localappdata%\Squad\Saved\Config\WindowsNoEditor\input.ini

 

maybe helpful:

https://wiki.unrealengine.com/List_of_Key/Gamepad_Input_Names#Keyboard

thanks i've directed him to this thread.

 

6 hours ago, Gatzby said:

If you're trying to bind in a non-English language, you may have to switch to English, rebind, and then switch back. There's a known bug with localization that's causing this, but the workaround should help.

thank you as well for the response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×