Jump to content
Drxi

Resolution problem

Recommended Posts

Hello people, 

I've been having this strange problem with resolution in Squad. I mean I did change it and everything but since v10 came out my ingame map markers are not accurate. They've been shifted to "right and upwards" (pics posted took with phone since screenshot doesn't show cursor position).

It is the resolution definitely,  since when I change to any other resolution it gets OK. 

My native resolution on windows is 1440x900, and such is in game as well.

I never had problem with this before, but now I even think that my FPS suffers because of it, or since the last update. On some "desert" maps i had like 70FPS, now I have on same maps like 50 or 45. Green maps or Narva I don't wanna comment :/, Narva on Geneva Apartments 15FPS.

 

Uploaded images:

https://ibb.co/cyFkun
https://ibb.co/dTWQun

 

SPECS:

CPU: i5 3570k

RAM: 16GB DDR3 1333MHz

GPU: NVidia GeForce 970 (4GB) Strix

HDD: Samsung EVO 850 V-Nand  250GB (Squad is installed on it)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 25.3.2018 at 10:50 AM, Drxi said:

[...] my ingame map markers are not accurate.[...]

On 26.3.2018 at 11:11 AM, Drxi said:

Anyone ? :)

yup, same. :|

my resolution: 1680 x 1050
giphy.gif

 

1440/900=1.6

1680/1050=1.6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no help about this topic...

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an odd one -- I'd recommend reaching out to support [at] joinsquad [dot] com (replace with the appropriate symbols; spam protection in effect. =)) for technical support. They may have a couple questions to get started, and  you may want to check out some of these steps in the meantime: https://offworldindustries.zendesk.com/hc/en-us/articles/360000880934-DIY-Squad-FixIt-Tool

 

Apologies for the inconvenience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Drxi,
I will mention this to the developers to see if there is anything they can do.
If you have already cleared your cache there is probably nothing else I can recommend besides a full reinstall to see if it resolves the issue for resolution not lining up.

I don't think performance is related to the resolution issue as generally across the board performance has been lower since V10 was released.
Performance is constantly being worked on by the devs and should hopefully improve with future patches.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks I did full reinstall of system and squad but same thing. 

I hope you'll find the solution. 

Please keep me posted... 

 

Regards 

 

Drxi 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×