Jump to content
CheGun

No servers in server browser

Recommended Posts

PC configurations:
 Acer Aspire g7750
- i7 930
- GTX 960 4Go
- 8 Ram
- motherboard is ACER  MB.SCP01.001
2 Monitors (maybe important)
------------------

I read many posts, tried all the options, does not help...

i tryed:

- Windows reinstall
- Update Video Drivers

- Reinstall directX
- Reinstall/repair C++ 2013,2015,2017
- Reinstall FrameWork
- Disable Firewall and antivirus, made authorisation rules in firewall and anticheat ( Inbound Rules )
- Reinstall SQUAD (delete all files, %localappdata%\Squad )

- Disable (run as Admin permisions)
- Reinstall and repair EasyAntiCheat
- Open ports
- Reboot router
- Reinstal Steam
- Ping limit 500 in steam
- Internet Protocol 6 disable
- CMD Ipconfig


-I tryed Steam>View>Servers>Squad Servers (here i see servers, but can't connect)

===================

No more ideas. A few months ago, I played without problems. 


Internet provider: SFR By Red
screenshot_2.png


After 30 min of pressing refresh button
screenshot_4.png

Edited by CheGun

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem with my router. I try connect with my phone (usb modem) i see servers.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

@CheGun, you were able to to solve the problem?

What did you do in order to solve it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, beginna said:

@CheGun, you were able to to solve the problem?

What did you do in order to solve it?

@beginna, sorry dude, i send you answer in report lol...

The problem is not solverd, but I found an alternative solution.

- I turn off the home internet in the adapter settings.
- I connect the smartphone(android) to the PC and activate the USB modem function.
- I find the server, I connect and activate the home Internet in the adapter settings.
- I'm playing

The problem with my router, i think...

Edited by CheGun

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, CheGun said:

The problem is not solverd, but I found an alternative solution.

- I turn off the home internet in the adapter settings.
- I connect the smartphone(android) to the PC and activate the USB modem function.
- I find the server, I connect and activate the home Internet in the adapter settings.
- I'm playing

wow. now THAT is what I call a workaround. ;)

you were able to pin down what is causing the issue. - the router.

 

 

 

I also had a quick look at your Squad discord #support conversation.

found a few relevant bites. most importantly:

Kd2KVpB.png

SagemCom Fast3686

It clicked.

AFAIK, at least two more users have the same problem with this router

http://forums.joinsquad.com/search/?&q=SagemCom &type=forums_topic&nodes=48&sortby=relevancy

 

 

I'm not sure what is wrong with the router or it's settings. But I'd suggest you to contact your ISP and ask them to replace the router with a new one.

 

edit:
maybe update the router's firmware?

 

 

Edited by beginna

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, beginna said:

maybe update the router's firmware?

is impossible, but i'll try.
 

30 minutes ago, beginna said:

I'm not sure what is wrong with the router or it's settings. But I'd suggest you to contact your ISP and ask them to replace the router with a new one.

I will, thx!
 

30 minutes ago, beginna said:

THAT is what I call a workaround

)))
Firewall settings, i tried all variants, no changes..


screenshot_6.png

 

 

Edited by CheGun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well im having the same problem actually and getting a different routeur, maybe the problem isnt from our routeur but from the game simply ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got the same problem, and the workaround fixes it - great idea dude :D

still i dont understand how the router is preventing servers from showing, i too tried to change a lot of settings, firewall included

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have same problem but not solution....

I think the problem is nat on modem connectio isp, i think is impossible if we have nat type 2 connect on all server

Edited by EIrossodentro85
Incomplete post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem i just see 3 servers then i used my android to share internet and  now it works, cmon no solution fo this since 2016

Edited by dtbutch

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/4/2018 at 8:55 PM, kiking said:

Well im having the same problem actually and getting a different routeur, maybe the problem isnt from our routeur but from the game simply ?

If it was a problem with the game, the servers would all be empty :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Psyrus said:

If it was a problem with the game, the servers would all be empty :)

No! if do you know how work ip andress etc etc...

Problem is different port of server, and not simple match by the ip:port by the server browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×