Jump to content
HookCity

server closed connection

Recommended Posts

Hello, recently i downloaded squad again, never had the issue before but anytime that i join a server be it low pop or high pop i get kick with the error server closed connection, i already tried different "fixes" that are in the forum like this one.
1) Delete the %LOCALAPPDATA%\Sqad directory

1a) Make sure you have all windows and GPU updates

2) Go to your Squad install directory: Delete the binaries directory

3) Verify game files

4) Restart PC

Sadly it didn't work , i hope i can get some help, thanks.
(Inglish is not my first lenguaje btw)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes if you join a server before the browser refrersh  is done you can be disconnected. . Or is it happening when your playing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Smee said:

Sometimes if you join a server before the browser refrersh  is done you can be disconnected. . Or is it happening when your playing.

Yeah, it happens when im playing, actually, it always happens 10 minutes after i join the server

Edited by HookCity

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinstall/repar  EAC  run as administrator.  It's in your squad folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 26/12/2017 at 1:11 AM, Smee said:

Reinstall/repar  EAC  run as administrator.  It's in your squad folder.

Done, but i still get the error, i already reinstalled Squad and i deleted all APPDATA and local files prior the install, still happens

Share this post


Link to post
Share on other sites

errm ,. check the log files see what they say. In you apps folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, Smee said:

errm ,. check the log files see what they say. In you apps folder.

10+ lines of this "LogSquadVoice:Warning: Excessive data buildup in voice input, dropping frame."
And this weird link " https://datarouter.ol.epicgames.com/datarouter/api/v1/public/data?SessionID={37BA1C2A-4A5E-A947-6F2B-2EBFDCFC399B}&AppID=UEGame.UnrealEngine.Release|D4ABC716446C8366703DFEA2E34B53AF|Squad&AppVersion=4.16.3-3514769%2B%2B%2BUE4%2BRelease-4.16&UserID=ANON-{B575F14B-4654-6A90-5493-6CBC4CF53B9E}||&AppEnvironment=datacollector-source&UploadType=eteventstream]"

Edited by HookCity

Share this post


Link to post
Share on other sites

try turning audio to low see if that helps.   Possible audio drivers. Any updates,

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Smee said:

try turning audio to low see if that helps.   Possible audio drivers. Any updates,

So i fixed it, i deleted all audio files from the squad game then repair it through steam verify. THANK YOU :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, samwiseOrigin said:

Could you post a whole Log file for us to investigate turther? 
Thank you

It doesn't let me post it, it say its spam, there 500+ lines

Edited by HookCity

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/1/2018 at 4:29 PM, samwiseOrigin said:

Try to repair EAC by admin 
 

@beginna can you help him out with the log file?

I unninstalled squad, ill wait for V10 and see what happens, i already tried everything and came to the conclution that probably its my ISP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×