Jump to content
Sign in to follow this  
deralex

[Solved] squad not loading back to desktop after logo

Recommended Posts

Hi,

 

when i load squad when the second logo with the unreal details is done and i can see tab in taskboard is created.

Tab vanished and i am back to my desktop.

Already tried file check via steam file check and it fixed two files after that running again file check and no problems found.

Laat weekend game was runnning normal.

 

Just unsitalled it via steam and new install did not fix my problem


here my log

 

Log file open, 11/10/17 21:19:05
LogConsoleManager:Warning: Console object named 't.MaxFPS' already exists but is being registered again, but we weren't expected it to be! (FConsoleManager::AddConsoleObject)
LogLoad: CommandLine (Starting): "Squad\Binaries\Win64\squad.exe"
LogLoad: CommandLine (After RemoveExeName): 
LogPlatformFile: Not using cached read wrapper
LogInit:Display: RandInit(1900735833) SRandInit(1900735833).
LogTaskGraph: Started task graph with 4 named threads and 7 total threads with 1 sets of task threads.
LogInit: Using libcurl 7.47.1
LogInit:  - built for x86_64-pc-win32
LogInit:  - supports SSL with OpenSSL/1.0.2g
LogInit:  - supports HTTP deflate (compression) using libz 1.2.8
LogInit:  - other features:
LogInit:      CURL_VERSION_SSL
LogInit:      CURL_VERSION_LIBZ
LogInit:      CURL_VERSION_IPV6
LogInit:      CURL_VERSION_ASYNCHDNS
LogInit:      CURL_VERSION_LARGEFILE
LogInit:      CURL_VERSION_IDN
LogInit:  CurlRequestOptions (configurable via config and command line):
LogInit:  - bVerifyPeer = false  - Libcurl will NOT verify peer certificate
LogInit:  - bUseHttpProxy = false  - Libcurl will NOT use HTTP proxy
LogInit:  - bDontReuseConnections = false  - Libcurl will reuse connections
LogInit:  - CertBundlePath = nullptr  - Libcurl will use whatever was configured at build time.
LogOnline:Display: STEAM: Loading Steam SDK 1.39
LogSquadVoiceInputWASAPI:Warning: Stream Latency 0 (1056)
LogInit: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
LogInit: Build: ++UE4+Release-4.16-CL-3514769
LogInit: Engine Version: 4.16.3-3514769+++UE4+Release-4.16
LogInit: Compatible Engine Version: 4.16.0-3452394+++UE4+Release-4.16
LogInit: Net CL: 3452394
LogInit: Compiled (64-bit): Nov  6 2017 00:37:59
LogInit: Compiled with Visual C++: 19.00.24215.01
LogInit: Build Configuration: Shipping
LogInit: Branch Name: ++UE4+Release-4.16
LogInit: Command line: 
LogInit: Base directory: C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Squad/Squad/Binaries/Win64/
LogInit: Installed Engine Build: 1
LogInit: Presizing for max 2097152 objects, including 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes for permanent pool.
LogStreaming:Display: Async Loading initialized: Event Driven Loader: false, Async Loading Thread: false
LogInit: Object subsystem initialized
[2017.11.10-20.19.06:467][  0]LogInit: Selected Device Profile: [WindowsNoEditor]
[2017.11.10-20.19.06:467][  0]LogInit: Applying CVar settings loaded from the selected device profile: [WindowsNoEditor]
[2017.11.10-20.19.06:483][  0]LogInit: Computer: RESISTFIVE-PC
[2017.11.10-20.19.06:483][  0]LogInit: User: RESISTFIVE
[2017.11.10-20.19.06:483][  0]LogInit: CPU Page size=4096, Cores=4
[2017.11.10-20.19.06:483][  0]LogInit: High frequency timer resolution =3.320333 MHz
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Memory total: Physical=16.0GB (16GB approx)
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Platform Memory Stats for WindowsNoEditor
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Process Physical Memory: 259.48 MB used, 259.48 MB peak
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Process Virtual Memory: 194.34 MB used, 194.34 MB peak
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Physical Memory: 9168.05 MB used,  7183.08 MB free, 16351.13 MB total
[2017.11.10-20.19.06:484][  0]LogMemory: Virtual Memory: 579.82 MB used,  7183.08 MB free, 134217728.00 MB total
[2017.11.10-20.19.06:965][  0]LogInit: Overriding language with engine culture configuration option (en-US).
[2017.11.10-20.19.06:965][  0]LogInit: Overriding locale with engine culture configuration option (en-US).
[2017.11.10-20.19.07:209][  0]LogTextLocalizationResource: LocRes 'C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Squad/Squad/Content/Localization/Squad/en-US/Squad.locres' failed the magic number check! Assuming this is a legacy resource (please re-generate your localization resources!)
[2017.11.10-20.19.07:212][  0]LogTextLocalizationResource: LocRes 'C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Squad/Squad/Content/Localization/Squad/en-US/Squad.locres' failed the magic number check! Assuming this is a legacy resource (please re-generate your localization resources!)
[2017.11.10-20.19.07:398][  0]LogD3D11RHI: D3D11 adapters:
[2017.11.10-20.19.07:754][  0]LogD3D11RHI:    0. 'NVIDIA GeForce GTX 1070' (Feature Level 11_0)
[2017.11.10-20.19.07:754][  0]LogD3D11RHI:       8100/0/8175 MB DedicatedVideo/DedicatedSystem/SharedSystem, Outputs:2, VendorId:0x10de
[2017.11.10-20.19.07:781][  0]LogD3D11RHI:    1. 'Microsoft Basic Render Driver' (Feature Level 11_0)
[2017.11.10-20.19.07:781][  0]LogD3D11RHI:       0/0/8175 MB DedicatedVideo/DedicatedSystem/SharedSystem, Outputs:0, VendorId:0x1414
[2017.11.10-20.19.07:781][  0]LogD3D11RHI: Chosen D3D11 Adapter: 0
[2017.11.10-20.19.07:788][  0]LogD3D11RHI: Creating new Direct3DDevice
[2017.11.10-20.19.07:789][  0]LogD3D11RHI:     GPU DeviceId: 0x1b81 (for the marketing name, search the web for "GPU Device Id")
[2017.11.10-20.19.07:789][  0]LogWindows: EnumDisplayDevices:
[2017.11.10-20.19.07:789][  0]LogWindows:    0. 'NVIDIA GeForce GTX 1070' (P:1 D:1)
[2017.11.10-20.19.07:789][  0]LogWindows:    1. 'NVIDIA GeForce GTX 1070' (P:0 D:1)
[2017.11.10-20.19.07:789][  0]LogWindows:    2. 'NVIDIA GeForce GTX 1070' (P:0 D:0)
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogWindows:    3. 'NVIDIA GeForce GTX 1070' (P:0 D:0)
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogWindows: DebugString: FoundDriverCount:4 
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogD3D11RHI:     Adapter Name: NVIDIA GeForce GTX 1070
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogD3D11RHI:   Driver Version: 388.13 (internal:23.21.13.8813, unified:388.13)
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogD3D11RHI:      Driver Date: 10-27-2017
[2017.11.10-20.19.07:790][  0]LogRHI: Texture pool is 1361 MB (70% of 1945 MB)
[2017.11.10-20.19.08:045][  0]LogD3D11RHI: Async texture creation enabled
[2017.11.10-20.19.08:085][  0]LogD3D11RHI: GPU Timing Frequency: 1000.000000 (Debug: 2 1)
[2017.11.10-20.19.08:100][  0]LogMaterial: Verifying Global Shaders for PCD3D_SM5
[2017.11.10-20.19.08:100][  0]LogSlate: Using Freetype 2.6.0
[2017.11.10-20.19.08:111][  0]LogSlate: SlateFontCache - WITH_FREETYPE: 1, WITH_HARFBUZZ: 1
[2017.11.10-20.19.08:111][  0]LogSlate: SlateFontCache - WITH_FREETYPE: 1, WITH_HARFBUZZ: 1
[2017.11.10-20.19.08:751][  0]LogAssetRegistry: FAssetRegistry took 0.2833 seconds to start up
[2017.11.10-20.19.08:756][  0]LogPackageLocalizationCache: Processed 5 localized package path(s) for 2 prioritized culture(s) in 0.005094 seconds
[2017.11.10-20.19.13:213][  0]LogInit: Selected Device Profile: [WindowsNoEditor]
[2017.11.10-20.19.13:224][  0]LogContentStreaming: Texture pool size is 1000.00 MB
[2017.11.10-20.19.13:659][  0]LogNetVersion: Squad , NetCL: 3452394, EngineNetVer: 2, GameNetVer: 0 (Checksum: 2778304731)
[2017.11.10-20.19.13:768][  0]LogMoviePlayer: Initializing movie player
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: === Critical error: ===
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: 
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: Fatal error!
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: 
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION writing address 0x80004484
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: 
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: 0x000000007FFF0004
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: 0x000000003B3909A8
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: GameOverlayRenderer64.dll!0x000000004D479A7A
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: GameOverlayRenderer64.dll!0x000000004D48125B
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: GameOverlayRenderer64.dll!0x000000004D48135A
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x0000000084C4ECE3
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x0000000084C66482
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x00000000853845C6
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008539CBD7
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x0000000084A50534
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x0000000085B76018
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008572E566
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008417FAEC
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008417A6FC
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008417A93A
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x00000000841836F1
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: squad.exe!0x000000008702D527
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: KERNEL32.DLL!0x000000007DAB8364
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: ntdll.dll!0x00000000805A7091
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: ntdll.dll!0x00000000805A7091
[2017.11.10-20.19.14:179][  0]LogWindows:Error: 
[2017.11.10-20.19.14:200][  0]LogExit: Executing StaticShutdownAfterError
[2017.11.10-20.19.14:201][  0]LogWindows: FPlatformMisc::RequestExit(1)
[2017.11.10-20.19.14:201][  0]Log file closed, 11/10/17 21:19:14

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome to Squad @deralex,

 

31 minutes ago, deralex said:

[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: === Critical error: ===
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: Fatal error!
[2017.11.10-20.19.14:178][  0]LogWindows:Error: Unhandled Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION writing address 0x80004484

a few users are having this issue. http://forums.joinsquad.com/tags/exception_access_violation/

 

some of them were able to solve this issue by running CPU and GPU at default clock speed. - give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

wow that is a disappointing solution

BTW GPU is not OC currently so it seems do be the CPU will report back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So reset my bios to default cpu (also the mentioned 1.2 v di not fixed) and ram settings did not fixed the issues.

as mentioned my GPU is not OCs

 

Any more suggestions how to fix it?

I think it was introdued through latest hotfix 9.14 or the update before 9.13.

 

Would be really disappointing after 300h to no longer be able to play the game. 

Edited by deralex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very strange loaded my bios cpu settings and now the game is running again. did load the setup before again and game was not running

hope it stays running

 

edit

after changing my grafic settings and mouse sens. the game is again not loading.

 

deleted 

*\AppData\Local\squad folder also not helped

 

still not loading

 

this problem drives me nuts

Edited by deralex

Share this post


Link to post
Share on other sites

strange.o.O

I mean, there weren't any Squad updates.

 

Did you update Windows, drivers, etc...

Are you still running on default clock speed?

 

Keep us posted if something changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

found it the game is not running when riva tuner statistic server 6.5 is running

installed latest afterburner 4.4 including riva tuner stat server 7.0 now squad is runing

 

hope this info helps others...

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, deralex said:

installed latest afterburner 4.4 including riva tuner stat server 7.0 now squad is runing

thx for letting us know.

 

if you need this thread reopened, PM a Moderator.
/locked

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×