ELMO

Crash on startup

Posted (edited)

Hey Guys,

 

So I recently purchased this game two days ago, I got on and everything worked fine and I got a couple of hours of gameplay in the day I bought it. However, I got on today and decided to play it some and when I hit play on steam the launcher comes up and loads but then once it goes away nothing happens, no error, no crash report, nothing. On steam it goes from "Running..." to "Syncing" and then to nothing, as if the game ran and quit naturally.

 

I have some experience with games acting up so I ran both the launcher and game .exe as admin, I tried verifying integrity of game cache, reinstalling the game, restating my computer, and disabling firewall as some have suggested. I have yet to find an answer that works for me. I have read that it might have something to do with the EasyAntiCheat or something but reinstalling that has no promise either.

 

I really need some help getting this going as I am in love with the game and I am about 2 hours past the allocated gameplay time before you cant refund anymore.

(EDIT): Also thought I should let you guys know, that if I just run the game .exe then the game starts up fine but says that it wasnt run from the launcher and EAC wont work so online is a no go.

 

Thanks you guys

-ELMO

 

Edited by ELMO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and welcome to the forums Elmo,
You can try this:
-Go to squad folder and delete the EAC(easy anti cheat) folder completely
-verify gamefiles via steam
-Don't start the game yet!
-Go again to the gamefiles and execute the setup in the EAC folder
-Let it do the things and start the game then
-Report back here

I hope this helps you.

Gesendet von meinem C6603 mit Tapatalk


Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes the method worked, just helped me with my error! :D thank you so much!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On 11/03/2017 at 1:56 PM, Jaghammer said:

Hello and welcome to the forums Elmo,
You can try this:
-Go to squad folder and delete the EAC(easy anti cheat) folder completely
-verify gamefiles via steam
-Don't start the game yet!
-Go again to the gamefiles and execute the setup in the EAC folder
-Let it do the things and start the game then
-Report back here

I hope this helps you.

Gesendet von meinem C6603 mit Tapatalk
 

 

 

Hello

 

How do you do this part -Go again to the gamefiles and execute the setup in the EAC folder, i don't understand, i have deleted the EAC folder so how can i go to the EAC folder ?

 

editing : i finally understood but it didn't work

Edited by WorstNoobEVER

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do the next step and the folder will show up again.

Gesendet von meinem C6603 mit Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Jaghammer said:

Do the next step and the folder will show up again.

Gesendet von meinem C6603 mit Tapatalk
 

 

I tried but it didn't work... Thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now