Jump to content
Spidmax

Left Click Mouse / Touch Pad --- Gun Not Firing --- Problem

Recommended Posts

Hello , My friend have this problem - 
When he try to fire , he need to click left mouse/touchpad button for like 3-4 times to get one shot or weapon is firing with big delay (2-4 sec after click).
After he switched to automatic mode , after one click on left mouse button/touchpad gun started firing in bursts not in fully automatic mode.

He is playing on notebook with external USB mouse but touchpad doing same thing... Game for him is unplayable , can anybody help him to solve this problem ?

* ( i think is not related to FPS - around 40 on 60 players server ). This not happens in other games , not hardware related too.
Tried in firing range (SP) , other servers did not solved problem.

* I tried to search this problem on forum but can't find any fix for this 

Edited by Spidmax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this: delete the config file in squad and engine then re-validate the files through steam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13. 11. 2016 at 5:40 PM, wetblue13 said:

Try this: delete the config file in squad and engine then re-validate the files through steam.

Friend refunded the game through Steam... game was unplayable for him 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×