Jump to content
Fixxxer1

something is not working for me after the hotfix

Recommended Posts

hello, after the patch that was last night made so i cant hear command chat but i can hear squad chat and local chat... hard to be a squad leader without that, and i reinstalled the game verdifid the files, try to reinstall agen and install it on a other disk, but its still stay the same for me, i can stil not hear the other squad leaders.... please help

 

Best regards,

Fixxxer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the exact same issue, unsure of the cause. 

Is the problem still happening for you?

 

Edit: seems to be others having this problem 

 

Edited by InsanelyOrange

Share this post


Link to post
Share on other sites

delete the Squad folder inside %localappdata%, also check if the squad and local volume slider isnt muted (its in the game under Settings -> Audio)

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, mastah4 said:

delete the Squad folder inside %localappdata%, also check if the squad and local volume slider isnt muted (its in the game under Settings -> Audio)

 

Deleted the Squad folder and it seemed to work. 

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have done all that :( and still dont work, 3 times and also have beenlooking if its muted but its note its put to 200% and still dont work...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×