Jump to content
Undertoker

Assistance please

Recommended Posts

Hi guys

ive been playing for a while now and everything has been fine, i have had a week off

since i came back , whenever i try to start the game i get the initial small loading window and then it simply stops and says

"Launch error failed to start the game"

 

i havent changed anyhting on my pc that i can think of

ive tried verifying the local client, ive also tried deleting and reinstalling the game, no difference

can anyone suggest anything else ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no bud and thats what makes it frustating, everything else is running fine i might add, just squad wont sadly

 

im running a rampage 3 extreme with an i7 990x

gtx 980 ROG and 24 GB ram

nothing unusual, im not sure what it is but i badly want to play =0(

Edited by Undertoker

Share this post


Link to post
Share on other sites

 c drive /user/<your name>/appdata . it might be hidden if you can't see it. At the top of the window select "view' and make sure the "hidden items" checkbox is checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you mate

ive emptied the folder but no difference

sigh

im now go to go back a video driver and see if theres any change

im hoping another hotfix will appear soom, maybe that might fix it, but it has always run normally =(

Share this post


Link to post
Share on other sites

when you launch it and it crashes it should make a log file hopefully,
open start menu,
type %localappdata%
hit enter
go to the squad folder and then into the logs folder
upload the latest log file (which will just be named Squad.log) to dropbox or google drive and post the url here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×