Jump to content
WeepingAsh21

Left Click Bug

Recommended Posts

I keep having this bug in which I do not always fire when I left click the mouse. It has gotten me killed so many times. Really annoying feature and was wondering if anyone else has the same issue/is there a way to fix it? If not, when will it be fixed? Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have this issue at all. Do you have really low FPS or micro-stuttering perchance?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have this issue too and its 100% FPS related. With v7 and AMD I get a solid stunning 14FPS and Semi-auto is simply out of the question. I always have to stick my stuff on Auto and hope for the best

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can also confirm that this happens when my FPS drops below 20, even in full auto it takes a few 100 ms before firing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found have had left mouse bug with shovel, i'm not digging it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

If its NOT fps issue, it happens, and the fix is to press enter or esc to open up a menu then back out of the menu. I have this issue due to multiple monitors, and sometimes my mouse click to my desktop without knowing, which causes the the buttons to not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×