Jump to content

MardyBum93

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About MardyBum93

  • Rank
    Grunt

Profile Information

  1. FPS Problems (capped at 22fps)

    Thanks for that Seamoo, but it didn't seem to do much. I tried turning my resolution down from 1920x1080 to 1600x900 and it seems to be running a little smoother however still get laggy spikes when turning too quickly or shooting etc. I'm still unsure if its my PC or the game.
  2. FPS Problems (capped at 22fps)

    I have turned my Shadow settings down to low and it has made it slightly less jumpy, however didn't fix the issue. After playing for about 20minutes I checked Afterburner and my GPU is running around 35% average so doesn't seem stressed at all... CPUs are the same. I'm having a feeling that this build is going to be laggy for me so I'm just going to wait it out and see what happens next time. Please keep suggesting things if anything springs to mind.
  3. Hi guys, I'm posting this here to see if I can get a fix. I'm not going to be surprised if there isn't one yet. In which case this can be logged as some sort of bug. Also I'm pretty sure my computer can run this game. Here are my specs: Windows 8.1 AMD Phenom II x6 1100T ~3.3Ghz 8GB RAM AMD Radeon HD 6800 -Total approx mem. 4851MB I'm having real trouble getting my FPS to go above 22fps in a populated game. When I'm in a server by myself or on the menus I run at 60fps. Here's the weird thing. I am running Afterburner in the background to see the % of my GPU. In a populated game(20 per team) It never hits above 90% with the game on ultra. When I turn the graphics to low I see the % of the GPU drop to around 35% but no increase in FPS. If I join an empty server and fiddle with the graphics I can get the fps to increase to 60fps - Low 60fps - Medium 60fps - High 22fps - Epic If someone could shed some light on this it would be much appreciated. Perhaps the FPS drop isn't coming from the GPU? Could it just be that rendering the other players is lagging me out? Thanks Also, updated graphic drivers today, running as admin, and running from SSHD.
  4. Servers Constantly Crashing

    London #1 just went down again (1.08pm London Time).. Before that London #2 went down maybe 20 minutes ago and London #2 about an hour ago.. As Usgu said
×