Jump to content

Lux

Member
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Lux

  • Rank
    Grunt
  1. Then I'll just stop playing. I just upgraded my Graphics Card. Besides that, 8GB of RAM have been by far enough for anything. I won't spend that much money because the devs can't properly optimize their game. Having 16GB as a requierement is plain out ridiculous. Maybe it won't be in 5 years or so, but by now it definitly is. If I'm not able to play a game in 1400x900 on low settings with a pc worth 600-700€...Bye.
  2. Update: I can play on Sumari. Whyever. But no other maps work. And yes, i verified local game files via steam. Squad is fine.
  3. Did you uncheck the preloading of textures Bahrein ? Ice Ninja, already tried that. No changes. fu*, I tried it, but it still doesen't work. Someone suggest in another topic to set the maximum pings per minute too 500 in Steam. After trying that, I was able to connect to a game one single time, and my performance was horrible. Way worse than in V11. For some reason that was the only time I made it through the loading screen. I'm still getting kicked by servers after 20minutes or so for a time out. Still though, thank you for your effort everyone.
  4. Thank you for your replies. Guess I'll have to wait for a patch then, because I will not spend that much money for an SSD just to be able to play this game.
  5. Almost every sound causes lag

    Try setting audio quality from epic to low
  6. 4 hours trying to connect

    Same Issue. I just opened a topic for the excact same thing. Wonder how long it's gonna take.
  7. Sorry, I forgot some things: I reset the localappdata squad folder. My RAM Page file size is set to automatic. I do not use Reshade. Here's a recent Log : https://pastebin.com/2u8E0fTV
  8. Hello everyone, as the title says i can't play the game since the latest update. It used to take quite a while to start the game in V11, but it worked nonetheless. Now, after the V12 Update, it takes me 10 minutes to get to the main menu. I tried joinig multiplayer matches, but i always stay stuck in the loading screen. I gave it up after more than 20 minutes. I already tried verifying cache via steam, but that didn't change anything. And yes, i unchecked the preload textures option, I updated windows just yesterday, I updated .NET Framework. I checked my anti virus and firewall to not cause any problems. Why even should they ? It worked just fine last week, so it must be related to the patch. I can get to Jenses Range though(although that takes ages). (btw. i run the game on low-medium settings in 1600x900). I hope someone has a solution to this. Greetings, Lux System Specs: Windows 7 Professional 64 Bit Nvidia Geforce GTX 950 (2GB dedicated VRAM) AMD FX 4100 Quad core (4 x 3,6 ghz) 8 GB RAM 500 GB Sata 3 Hard Drive (WD5000AAKX-00ERMA0)
×