Jump to content

DoubleDEdd

Member
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About DoubleDEdd

  • Rank
    Fireteam Leader
  1. Freezes up to a minute, no crash

    I'll keep that in mind as that's probably the only solution in this case thanks for the help though
  2. Freezes up to a minute, no crash

    I've upgraded to a GTX 1060 3GB VRAM the problem has mitigated, though still persists. Although, my FPS has gone up, so I've got that for me. One thing I can note is that I rarely had the problem while playing larger maps such as Fool's Road. I had the problems while playing on relatively smaller maps such as Chora. Is there any explanation for that? @[email protected]
  3. Freezes up to a minute, no crash

    I lowered all of my textures, did all that you said in this post, but the problems still persist Later this week I'll be seeing if my graphics card is starting to burn out since I've had it for nearly 4 years now. If it is, then I'll be getting a more upgraded version!
  4. Freezes up to a minute, no crash

    Recorded this video on my phone because shadowplay was not working (you can make out the numbers kind of, if not you can see how it turns from green to yellow to red) @beginna I showed stat FPS and stat Unit as requested
  5. Freezes up to a minute, no crash

    I will when I can. Thanks I was looking at my CPU when I was doing the vid. CPU was definitely bottlenecking
  6. Freezes up to a minute, no crash

    I just recorded what it looks like to me so I'll share it https://youtu.be/la4rB4sxE14
  7. Freezes up to a minute, no crash

    Oh okay. I'll probably record what it looks like to make it easier for them if I fix it I will post the fix
  8. Freezes up to a minute, no crash

    Moving it over to my 2nd hard drive did not help. Does anyone have a fix for this??? This makes the game literally uplayable for me - I have over 200 hours in the game and I really don't want this to stop me from playing it
  9. Freezes up to a minute, no crash

    I have this problem! Though using an HDD might be the problem. I think I started having this problem when I moved Squad to my 2nd HDD My specs: i7 4790k GTX 960 2GB 8 GB Ram (yes I might upgrade soon) 2 1TB hard drives (related to possible issue)
×