Jump to content


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About ride2live250

  • Rank
  1. No sound after update.

    I know this thread is old but I'm curious if you are using a usb powered headset? I'm having the exact same issue and one I started using the 3.5mm jacks and bypassing the usb, it has worked fine. I assume the game doesn't agree with the USB headsets and it doesn't really seem like anyone is going to do anything about it.
  2. sound issue

    I have the exact same issue as you. From the research I have been doing, I have come to the conclusion that Squad has an issue with USB headsets. I'm using a logitech G430 which has a USB adapter that you plug your mic and headphone jacks directly into. There doesn't seem to be a fix and no one seems to care so the only thing I found was to get a headset that plugs straight into the 3.5mm jack. It sucks but that is all we can do until they decide to fix the issue if they ever do.
  3. Sound Issue

  4. Sound Issue

    I have been having issues with my sound cutting out when i log into a server. I can play with no issues for the first 5 minutes but after that I lose all in game sound. I have been looking for solutions on the forums and I can't find any. I do see a pattern. Everyone who is having the same issue have a USB headset. IS there going to be a fix for this issue anytime soon or is there already a solution that I don't know about? Thanks for the help in advance. Here are some links to people having the same issues. https://steamcommunity.com/app/393380/discussions/1/358415738185318769/ https://steamcommunity.com/app/393380/discussions/0/144513152471773523/