Jump to content

GhostFanta

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About GhostFanta

  • Rank
    Grunt
  1. I see no servers

    My settings looks exactly like you posted, Note that I've recently edited the Firewall Portection to Low. And for the suggestions, all the things you've suggested has already been tested out without luck aswell. I tried the CafeRate thing and I see it was placed correctly without any errors, I tried every number from 10000 down to 1000
  2. I see no servers

    This is the modem I have - SagemCom Fast3686 I'm not sure what firmware version I have My ISP - "Yousee" I've tried your solution Root, without luck.. I've therefore myself tried to port forward after getting a Static IP adress and yet again, without luck. I'm mostly out of ideas, I have come to see that my only solution might be getting a new router, but I hope I don't need that any time soon
  3. I see no servers

    I will test this out as soon as i come home from a field exercise this weekend, sorry for the late reply! I use a modem called Sagemcom, I will come back with the answer on sunday sometime
  4. I see no servers

    As the title says, I don't see any servers.. I have tried every solution i could find around and here and with Google, nothing seems to have cured my issue, I simply write here because i'm all out of ideas.. It's a desperate call for help since every other move has failed. My system spec: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 16,0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. P8B75-M (LGA1155) Graphics GRUNDIG TV ([email protected]) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (ASUStek Computer Inc) Storage 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-00ERMA0 ATA Device (SATA) 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00BN5A0 ATA Device (SATA) Optical Drives No optical disk drives detected Audio VIA HD Audio
×