Jump to content

Botch_DK

Member
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Botch_DK

  • Rank
    Grunt
  1. After uninstalling all GPU drivers and trying out the different ones listed in the thread you linked to, I found that the best for my setup is the 372.90 build – the other ones listed did the same fps cliff dive middle game as the newest one. Now I get a steady 75-80 fps without dips in every game so far, tried 3 different servers last night and all had a stable result. Did a custom resolution in the nvidia panel, sampling 3840×2160 to 1900x1080. All in-game settings, besides effects which is set to low, are on high + scaling off, and TXAA. No steam launch options, but I'll test with the "-USEALLAVAILABLECORES -novsync -mammoc=system" string later. – Afterwards I also bumped my CPU to 4.2Ghz and gained an average 6-8fps as well. Thank you so much for the information, I was about ready to give up To sum up: New A9.5-10697 build update tanked FPS to 15-25 – Rollback GPU driver to 372.90 build fixed it. • Core i7-4770k 4.2Ghz • MSI GTX 1070 Aero ITX 8GB OC • Corsair XMS3 - 16 GB DDR3 1600 / 2x 8GB sticks • Gigabyte - Z87-Wifi Mini ITX LGA1150 • Kingston SSDNow V300 120 GB
  2. Dude thanks for the tip! I'll try this as soon as I can and report back!
  3. 1920x1080 same as my desktop so native – Is there any other information one would need to further hone in on the problem? Is this just me that has this bug? I thought I saw several ppl posting on the steam forum about this. Thanks for the heads up, I'll have to disable it then just to not burn my rig to the ground
  4. Yes, first thing I did - but I'll report back later with some logs, if that'll help with anything.
  5. After the recent update I've experienced a heavy drop in fps – from a stable 60+fps to 25 and below. At game start, everything is peachy, but a few minutes in and forward the fps just dives off a cliff. I tried running the Squad Troubleshooter V2, nuking the game cache both through game and OS, un- and re-installed GPU drivers (also a rollback), reinstalled the game twice on two separate hdds(maybe the first was broken right?), following performance guide setups etc. – Nothing helps, no matter the graphic settings and hardware setup the fps stay below 25! It is to be said that Squad has never crashed because of this, the FPS drop is just too severe to keep on playing! I've also not made any changes to my setup during the rollout of the 9.5 update, all my other games behaves like normal. I also had no problem running Squad before the update, stable 60fps and no crashes since I bought the game. BUT tried I enabling Full Texture Loading which bumps the fps to 45 without any too severe drops. Anyone else with fps problems since recent update that can verify? - Could this be a memory leak thing? I'm at work, so will post logs and monitor data when I get home, do a third play-through to verify and then submit an official bug report. Rig: • Core i7-4770k 3.5Ghz • MSI GTX 1070 Aero ITX 8GB OC • Corsair XMS3 - 16 GB DDR3 1600 / 2x 8GB sticks • Gigabyte - Z87-Wifi Mini ITX LGA1150 • Kingston SSDNow V300 120 GB
×