Jump to content

nutzmarine

Member
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About nutzmarine

  • Rank
    Grunt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Florida
  1. Im guessing after 6 days this post is about dead here. Okay well thanks for all the views.
  2. Ive been having issues for about 2 weeks now with my keyboard once I begin to play Squad. Seems anytime i join a server my keyboard begins to rapidly and repetitively begin to type the number "9". So upon pressing "J" to talk to all, my text box would look something like this " 99999999999999h9999999e9999999l99999999l99999o". I tried typing hello as normal and a bunch of 9s' would fill themselves in. So ive turned off sticky keys, even though 9 is never used in squad. I have updated all drivers related to my keyboard. I have updated all my graphic drivers and audio drivers. I have tried other games and had no luck in reproducing the issue. I have reinstalled squad twice and cleared cache every time i start the game. I tried using multiple keyboards and had the same thing happen, on 3 different keyboards and tried different usb ports for each keyboard. Also, once the issue begins in Squad it does not stop even if i disconnect the keyboard from the USB drive. In fact it continues to carry on even out of game. Ill open my start bar and 9s' will appear in the search bar on the start menu. I open any web browser and the 9's appear in the search bar or address bar. The only time i can get the 9's to stop is if i hold down CTRL or ALT on the keyboard. Then the issues halts as long as i hold down CTRL or ALT. Hours of research on anyone whose has maybe had the same problem only seems to come up with people who have laptops with failing keyboards. So im a little bit of a loss and the issue only arises if i play squad. I have had had no luck in reproducing the issue playing any other game. Only a force restart solves the issue entirely unitl the next time i play squad. Any help or thoughts would be amazing.. Thank you all
  3. Been having issues since V12 with staying connected to servers. Ill get about 30 mins of play time in and then the game will start to act funny. Cant get in vehicles, cant lean. Comms work fine. Notice ill randomly be kicked from servers. The kick screen on home screen will say "SERVER CLOSED CONNECTION" . Ive Tried backing up game files using steam, Ive deleted user file folder 5x. Ive fresh installed 2x. Ive tried disabling steam items. Ive truned off any razer programs and firewall blockers. Ive triedd reverting to a previous version of windows 7. Im out of options and as it stands unable to play this game.
  4. Backer Tag Redeem!

    yaay
×